Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 1. ožujka 2012.

11. sajamska priredba Proizvodi Hrvatskog sela

-Zagreb, 30.03-01.04., jezero Bundek-

 

1. sajam PROIZVODI HRVATSKOG SELA sastoji se od više povezanih događaja. To su promotivno-prodajne izložbe hrane, pića, rukotvorina i suvenira, posebno atraktivna 6. izložba hrvatskih pasmina domaćih životinja, Bambino kup, ocjenjivanje izloženih proizvoda te pripremanje i kušanje hrvatskih tradicionalnih jela. Ove godine novitet je izložba tradicionalnih slastica Slatka Hrvatska.

Svrha ove priredbe je povećanje konkurentnosti proizvoda hrvatskog sela i povećanje osjetljivosti društva za probleme hrvatskog sela.

Temeljni ciljevi ove priredbe su promocija i prodaja proizvoda hrvatskog sela, te opskrba potrošača s visoko kvalitetnim poljoprivredno-prehrambenim proizvodima do kojih teže dolaze. Također pomoć u očuvanju kulture i tradicije hrvatskog sela.

S ciljem povećanja konkurentnosti i promocije proizvoda Hrvatskog zagorja Krapinsko-zagorska županija i ove godine će se uključiti u priredbu PROIZVODI HRVATSKOG SELA, te će samim tim osigurati izložbeno-prodajni prostor i sve ostale tehničke preduvjete za prezentaciju i prodaju proizvoda za sve izlagače s područja Krapinsko-zagorske županije.

Pozivamo sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače, udruge, zadruge i tradicijske obrte da svoje prijave dostave najkasnije do 15.3.2012. godine. Prijave se primaju na e-mail: agrarno.savjetovanje@zg.t-com.hr ili direktno putem web stranice: www.phs.hr . Na web stranici nalazi se ugovor koji se treba poslati na gore navedenu e-mail adresu, na fax: 01/2923-145 ili poštom na adresu: Agrarno savjetovanje d.o.o., Dotoršćinska 16, 10000 Zagreb. Za dodatne informacije nazovite 049/329-049 ili pošaljite upit na e-mail: marina.krog@kzz.hr