Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 9. rujna 2011.

2. Sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije

 

 „100% ZAGORSKO u ZAGREBU“

 

U petak, subotu i nedjelju, 30. rujna te 01. i 02. listopada 2011. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu održati će se 2. sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom

 

„100% ZAGORSKO“

 

„100% ZAGORSKO“ je manifestacija PRODAJNO-IZLOŽBENOG karaktera gdje će se izlagati poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije.

Manifestacija će trajati tri dana, a sama sajamska izložba postati će poveznica između malih proizvođača i krajnjih potrošača.

Na izložbi će biti izloženo: voće i voćne prerađevine, cvijeće, povrće i prerađevine od povrća, med i ostali pčelinji proizvodi, sir i proizvodi od sira kao i tradicionalni obrti Krapinsko-zagorske županije.

Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, udruge, zadruge i obrti da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 16. rujna 2011. godine, poštom ili osobno, na obrascima koji se nalaze u Krapinsko-zagorskoj županiji i na web stranici Županije (www.kzz.hr), u Upravni odjel za poljoprivredu Krapinsko-zagorske županije, Magistratska 1, Krapina.