Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 26. lipnja 2017.

Gospodarska izložba Zagorski gospodarski zbor predstavlja najveće okupljanje i promociju gospodarstvenika Krapinsko-zagorske županije, a sve više i gospodarstvenika iz susjednih županija. Iz godine u godinu nastojalo se na što kvalitetniji način predstaviti naš gospodarski, obrtnički i turistički potencijal, ali i bogatu ponudu poljoprivrednih proizvoda i proizvođača s područja Hrvatskog zagorja koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva. Na prošlogodišnjoj izložbi sudjelovalo je oko 375 izlagača iz cijele sjeverozapadne Hrvatske, susjednih nam 8 županija, grada Zagreba te Slovenije, BIH, Srbije i Mađarske, tako da je izložba poprimila međunarodni karakter.

Ovogodišnja Županija-partner izložbe je Istarska županija.

Izložba će se održati na više od 5.000 m2 zatvorenog i otvorenog izlagačkog prostora Osnovne škole “Ljudevit Gaj” Krapina, u drvenima izložbenim kućicama u Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda i u prostorima Srednje škole Krapina. Izložba je prodajnog karaktera. Izlagačima se dodjeljuju priznanja za najbolje uređene izložbene prostore, a posjetioci mogu sudjelovati u brojnim nagradnim igrama.

Za vrijeme izložbe održava se okrugli stol na aktualne teme iz gospodarstva te brojne prezentacije gospodarstva, obrtništva i tradicionalnih obrtničkih zanimanja. Posjetioci izložbe mogu dobiti besplatne frizerske i kozmetičarske usluge te degustirati poznate autohtone zagorske specijalitete i kvalitetna vina uz bogat zabavni kulturno-umjetnički program.

Izlaganje na tipski uređenom prostoru je besplatno, a dodatna oprema i prostor se naplaćuju prema posebnom cjeniku.

Popis prijavljenih izlagača, prijave, skice izložbenog prostora, program događanja i ostali podaci dostupni su na internetskoj stranici www.zgz.hr.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da svoju prijavu dostavite najkasnije do 31. kolovoza 2017. putem internetske stranice www.zgz.hr/za-izlagace/obrazac-za-prijavu ili putem e-maila na: cehovi@okkzz.hr, ili na faks 049 370 616.

Sve dodatne informacije i upite vezane uz 25. Zagorski gospodarski zbor možete dobiti putem telefona na broj: 099 706 3600, Sandra Klasić.