Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 30. rujna 2010.

 
JAVNI NATJEČAJ
 
ZA IZBOR NAJUZORNIJE SEOSKE ŽENE KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE
 
NAPOMENA: Rok za prijavu produžen je do 15.10.2010.
 
Predmet natječaja je prikupljanje prijava temeljem Pravilnika o Izboru najuzornije seoske žene Krapinsko-zagorske županije.
 
Cilj natječaja je promocija vrijednosti i važnosti žene na selu i u gospodarstvu s ciljem afirmacije i podizanja kvalitete življenja na selu, očuvanju obitelji i kulturne baštine, te poboljšanju položaja seoske žene u hrvatskom društvu. Također se želi skrenuti pažnja na ženine uspješne aktivnosti koje do sada nisu bile odgovarajuće promovirane, vrednovane i nagrađivane, osobito u seoskim sredinama.
 
Sudionici natječaja jesu žene koje žive na selu.
 
Na natječaj se prijavljuju žene koje moraju imati hrvatsko državljanstvo, žive na području Krapinsko-zagorske županije, uživaju ugled u svojoj sredini, imaju lijepo uređeno kućanstvo i poljoprivredno gospodarstvo, proizvode poljoprivredne proizvode i/ili rukotvorine i/ili stvaraju umjetnička djela, u svojoj sredini su poznate kao borci za razvitak i napredak društvenog, kulturnog i gospodarskog života, obitelji i zajednice te nisu do sada sudjelovale na natjecanju za izbor najuzornije seoske žene.
 
Rok za podnošenje prijava je do 15.10.2010 godine.
 
Prijava mora sadržavati popunjenu prijavnicu za Izbor najuzornije seoske žene koja je objavljena na web stranici Krapinsko-zagorske županije (www.kzz.hr) , kratki životopis te sliku natjecateljice.
 
Sve potrebne informacije kao i prijavnice mogu se dobiti u Krapinsko-zagorskoj županiji, Upravni odjel za poljoprivredu ili na telefon 049-329-098
 
Prijave se dostavljaju osobno ili poštom na adresu:
 
KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
Upravni odjel za poljoprivredu
Magistratska 1
49 000 Krapina
 
s naznakom za natječaj – Izbor najuzornije seoske žene Krapinsko-zagorske županije