Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 24. ožujka 2011.

Dana 15., 16. i 17. travnja 2011., na jezeru Bundek u Zagrebu, održava se 10.sajamska priredba PROIZVODI HRVATSKOG SELA.

PROIZVODI HRVATSKOG SELA pored tradicionalnih prodajnih izložbi hrane, pića, rukotvorina i suvenira ponuditi će i posebno atraktivnu V.izložbu hrvatskih pasmina domaćih životinja, III Bambino kup, ocjenjivanje izloženih proizvoda te pripremanje i kušanje hrvatskih tradicionalnih jela.

Svrha ove priredbe je povećanje konkurentnosti proizvoda hrvatskog sela i povećanje osjetljivosti društva za probleme hrvatskog sela.

Temeljni ciljevi ove priredbe su promocija i prodaja proizvoda hrvatskog sela te opskrba potrošača s visoko kvalitetnim poljoprivredno-prehrambenim proizvodima do kojih teže dolaze. Također pomoć u očuvanju kulture i tradicije hrvatskog sela.

S ciljem povećanja konkurentnosti i promocije proizvoda Hrvatskog zagorja Krapinsko-zagorska županija i ove godine će se uključiti u priredbu PROIZVODI HRVATSKOG SELA, te će samim tim osigurati izložbeno-prodajni prostor i sve ostale tehničke preduvjete za prezentaciju i prodaju proizvoda za sve izlagače s područja Krapinsko-zagorske županije.

Pozivamo sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače, udruge, zadruge i tradicijske obrte da svoje prijave dostave do 31.3.2011. godine u Upravni odjel za poljoprivredu, Magistratska 1, 49000 Krapina ili na tel.049/329-084, fax 049/329-203 ili na E-mail ivanka.kuscar@kzz.hr