Zagorje
Bajka na dlanu

Radionica “Donošenje dobrih odluka i dodatnog rasta”

Datum objave: 1. prosinca 2014.

Radionica će se održati 10. prosinca 2014. godine s početkom u 8.00 sati u dvorani HGK ŽK Krapina (Trg Ljudevita Gaja 5, Krapina).

Svrha radionice je upoznati polaznike kako koristiti raspoložive resurse za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka koje će doprinijeti rastu i razvoju poslovanja. Polaznike će se upoznati kako se suočavati s problemima i izazovima te kako povećati učinkovitost donošenja odluka za ostvarivanje zacrtanih ciljeva i rasta poslovanja. Istaknut će se opasnost sporog donošenja odluka, krivih odluka ili, što je za poslovanje najopasnije, ne donošenja odluka. Govorit će se o tehnikama poslovnog odlučivanja i o izboru najboljeg načina donošenja odluka. Nakon radionice polaznici će znati više o donošenju racionalnih odluka, kako bi lakše odlučivali o razvoju novih proizvoda i novih procesa. Rezultat će biti inovacije koje će poboljšati konkurentnost i time omogućiti dodatni rast.

Prijave za radionicu moguće su isključivo putem elektronskog obrasca na stranicama Zagorske razvojne agencije d.o.o. (http://www.zara.hr/hr/edukacije/on-line-prijava) najkasnije do 5. prosinca 2014. godine.

Poziv na radionicu nalazi se u prilogu. Sve dodatne informacije možete dobiti putem maila zeljka@zara.hr ili telefona 049/373 -161.