Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 1. lipnja 2018.

Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki čestitala je 115. rođendan OŠ Vladimir Nazor okupljenim sadašnjim i bivšim učenicima i djelatnicima te u svom pozdravnom govoru istaknula: “Ovo je lijepa i kvalitetna škola, škola koja ima aktivnu osmogodišnju područnu školu, škola koja se diči učenicima pobjednicima županijskih natjecanja, škola koja djecu uči kako je bitno učiti i znati upotrijebiti stečeno znanje, ali i družiti se i stvarati prijateljstva” – rekla je predsjednica Skupštine KZŽ Vlasta Hubicki te naglasila kako Krapinsko-zagorska županije brine o svojim školama, ponosi se kvalitetom njihovog rada i nastave te dakako uspješnim mladim ljudima koji iz tih škola izlaze.

Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki je ovom prilikom ravnateljici osnovne škole u Budinščini Mariji Zozoli uručila zahvalnicu, kojoj je OŠ Vladimir Nazor ovom prilikom dodijelio župan Željko Kolar za dugogodišnji i predani rad u obrazovanju, kao jamstva uspjeha i napretka društva u cijelini.

Okupljene su  pozdravili i zamjenik načelnika Budinščine Dragutin Dugan, ravnateljica Osnovne škole Vladimir Nazor Budinšćina Marija Zozoli te načelnik Hrašćine Branko Tukač, koji je zajedno sa predsjednikom Općinskog vijeća Željkom Zozolijem darivao školu i učenike iz Područne škole Hrašćina koji su se istaknuli svojim uspjesima na natjecanjima.

Osnovna škola Vladimir Nazor Budinšćina je u sklopu obilježavanja 115 obljetnice izdala i kratku monografiju te organizirala izložbu o svojoj povijesti.


Fotogalerija