Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 25. travnja 2017.

12. Sajam udruga organizira Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Bedekovčanskom udrugom mladih, Multimedijalnim centrom STUB-KLUB, udrugom PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO, Udrugom Regenerator i Udrugom mladih Feniks.

Cilj Sajma udruga Krapinsko-zagorske županije je promocija rada udruga koje djeluju na području Krapinsko-zagorske županije te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima. Sajam udruga namijenjen je svim udrugama i njihovim članovima/cama te onima koji/e se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko-zagorskoj županiji. Također, na Sajam pozivamo i predstavnike/ce raznih tijela/povjerenstva/vijeća u kojima sudjeluju udruge u jedinicama lokalne/regionalne samouprave (Savjeti mladih, Savjet za razvoj civilnog društva, Povjerenstva,…)

12. Sajam udruga će se održati u Bedekovčini, u subotu, 27. svibnja 2017. u prostorima tržnice s početkom u 09:00 sati. Predviđeno trajanje Sajma je do 12:00 sati. U slučaju kiše Sajam će biti održan na Bedekovčanskim jezerima u zatvorenom prostoru.

Uz neformalno druženje, za Sajam je pripremljen prigodan program koji uključuje glazbeni i kulturno-scenski nastup udruga. Kako bismo organizirali stolove/štandove molimo Vas da se prijavite sa svim traženim podacima na sljedećem linku.

Dodatne informacije moguće je dobiti na 091/222-6350. Prijave traju do 08. svibnja 2017. godine.