Zagorje
Bajka na dlanu

Održana izvještajna Skupština DVD-a Kumrovec

Datum objave: 25. veljače 2024.

Izvještajna sjednica Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva održana je 23. veljače 2024. godine u Društveno-kulturnom domu u Kumrovcu. 

Na sjednici je bio i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, koji je pozdravio više od 100 okupljenih vatrogasaca i njihovih gostiju te predsjedniku, vodstvu i svim  članovima DVD-a Kumrovec čestitao na hvalevrijednom radu prošle i dugi niz godina prije nje. “Vaše aktivnosti su još jednom pokazale da vatrogastvo odavno nije samo gaženje požara, nego i sve vrste tehničkih intervencija i snažan angažman u društvenom životu. U narednom razdoblju želim vam što manje intervencija, a što više edukacija”, poručio je župan Kolar.

Na sjednici skupštine usvojena su izvješća o radu za prošlu godinu, uručene su prigodne zahvalnice i priznanja te je izvršen upis novih članova Društva. Okupljene su pozdravili i načelnik Općine Kumrovec Robert Šplajt, predsjednik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Stjepan Skuliber te predstavnici brojnih prijateljskih vatrogasnih društava.  “Bili smo aktivni u svim poljima i na raznim događajima. To nam je i cilj, da smo na usluzi ljudima i našoj zajednici”, poručio je na kraju svog izvješća predsjednik DVD-a Kumrovec Tomislav Štefan koji je i sam primio zahvalnicu za sav svoj angažman u društvu.

 


Fotogalerija