Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 30. studenoga 2018.

Na otvorenju Eko Arene bio je i zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek, koji je tom prilikom istaknuo kako mu je drago da se sajam ekoloških poljoprivrednih proizvoda održava upravo u sportskoj dvorani srednje škole sa izvrsnim poljoprivrednim programima.  „Krapinsko-zagorska županija je ove godine za potpore poljoprivrednicima izdvojila više od 2 milijuna kuna bespovratnih sredstava. Na području naše županije ima oko 100 hektara površina pod ekološkom proizvodnjom, dakako postoji i puno prostora za povećanje budući da su naše male parcele dobre upravo za takav vid proizvodnje“ – istaknuo je prije samog otvorenja zamjenik župana za gospodarstvo te poljoprivrednicima zaželio dobru naredno godinu, bez tuče, leda, mraza i ostalih vremenskih nepogoda.

Okupljene su pozdravili i izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora saborski zastupnik Žarko Tušek, ravnatelj Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe Zdravko Tušek, načelnik Bedekovčina Darko Ban te ravnateljica Srednje škole Bedekovčina Vera Hrvoj. U popratnom programu nastupili su učenici Osnovne škole Bedekovčina te djeca iz Dječjeg vrtića Bedekovčina. 

Eko arena je u Bedekovčini okupila 70-ak izlagača iz raznih krajeva Hrvatske. Sajam možete posjetiti u prtak, 30. studenoga do 18 sati te u subotu, 1. prosinca od 9 do 18 sati.

Sajam organizira Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba, dok su suorganizatori Općina Bedekovčina i Srednja škola Bedekovčina


Fotogalerija