Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 8. svibnja 2017.

Zamjenica župana Jasna Petek je na ceremoniji otvorenja utrke zahvalila organizatorima utrke na dugogodišnjem trudu u organizaciji ove utrke te svim natjecateljima zaželjela sigurnu i uspješnu vožnju na obroncima Medvednice. „Krapinsko-zagorska županija je podržala ovu utrku jer je ona izrazito važna na našoj karti sportskih događanja te ćemo ju naravno i dalje podržavati“ – rekla je zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek.

Među 95 vozača sa startne liste najbrži je bio Domagoj Pereković iz AKK Zanatlija koji je dvije utrke na stazi duljine 5.510 metara prošao za 6 minuta 21,250 sekundi. Riječ je o jednoj od najtežih i najpopularnijih automobilističkih natjecanja na brdskim stazama u Hrvatskoj koja redovito okuplja velik broj natjecatelja i publike. Nagrada Stubičkih Toplica prva je utrka u seriji za Prvenstvo Hrvatske, a boduje se i za Državno Prvenstvo Republike Slovenije, PH povijesnih vozila te Prvenstvo sjeverne lige i Pokalno prvenstvo AŠ 2005. Sve natjecatelje i okupljene gledatelje pozdravili su i načelnik Stubičkih Toplica Ivan Hren, predsjednik Autokluba Ina Delta Rally Zoran Obradović te direktor natjecanja Berislav Čegelj koji su u svojem obraćanju posebno istaknuli veliku ulogu preminulog načelnika Općine Stubičke Toplice Vladimira Bosnara u organizaciji ovih utrka.

Potpune rezultate i više informacija o utrci možete pronaći na http://www.ak-inadelta.hr/brdo_2017/rezultati.html

24. Nagradu Stubičkih Toplica 2017.“ organizirao je Zagrebački Autoklub „Ina Delta“ uz pomoć suorganizatora Općine Stubičke Toplice, a pod pokroviteljstvom župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara. 


Fotogalerija