Zagorje
Bajka na dlanu

25 godina SŠ Pregrada: odigran revijalni malonogometni turnir

Datum objave: 16. prosinca 2022.

Prvo mjesto na revijalnom malonogometnom turniru osvojila je Veterana Hrvatskog nogometnog saveza, koja je u zadnjim trenutcima finalne utakmice postigla zgoditak za 2:1 pobjedu nad Veteranima Građanskog nogometnog kluba Dinamo. U prvoj utakmici sastala se ekipa Srednje škole Pregrade i Veterani GNK Dinamo, koji su se u finale plasirali rezultatom 0:2. U drugoj utakmici su Veterani Hrvatskog nogometnog saveza rezultatom 1:0 svladali ekipu župana Željka Kolara, koja je pak pobjedom 1:2 nad Srednjom školom Pregrada osvojili treće mjesto. Utakmice su sudili Marijo Strahonja i Alen Gamilec.


Na samom kraju utakmice župan Željko Kolar je ravnateljici SŠ Pregrada Vilmici Kapac uručio zahvalnicu, koju je Srednjoj školi Pregrada dodijelio za predan rad u obrazovanju, kao jamstvo napretka i uspjeha društva u cjelini. „U životu vam mogu pokušati uzeti gotovo sve, ali znanje vam ne može uzeti nitko. I uvijek je najljepše kad vas spajaju dobre stvari, što sport definitivno jest, a što upravo ovih dana svima jasno pokazuje i naša nogometna reprezentacija“ – poručio je župan Kolar te zahvalio legendama hrvatskog i zagorskog nogometa što su se odazvali na ovaj turnir.

 

Okupljene su pozdravili i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj te ravnateljica SŠ Pregrada Vilmica Kapac, dok su događaj svojim dolaskom podržali i predsjednik Županijske skupštine Zlatko Šorša i voditeljica Ureda Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije Sanja Škrinjar.

 

U ekipi župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara bili su Matija Makek, Goran Družinec, Damir Družinec, Mladen Šerek, Bojan Šemnički, Dario Ivanuš, Kristijan Sušec, Nikola Ljubić te Dalibor Turčić kao voditelj ekipe i kapetan Tomislav Skrbinac.


Fotogalerija