Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 25. lipnja 2018.

Dobrodošlicu u Mariju Bistricu umirovljenicima je poželjela predsjednica Županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije Vlasta Hubicki, koja je istaknula: „Krapinsko-zagorska županija je nedavno proglašena županijom prijateljem djece, no ona je isto tako već dugi niz godina prijatelj umirovljenika. U našoj domeni činimo koliko možemo, vaši su predstavnici uključeni i u rad Županijske skupštine, kao i niz općinskih i gradskih vijeća te stoga pozivam i sve općine i gradove da uključe sve vas i da probaju premostiti prepreke koje pred umirovljenike stavlja današnje vrijeme.

Želim puno zdravlja i veselja, dodatni angažman općinskih i gradskih otaca te dakako da vaše ideje i dalje budu prihvaćene u Županijskoj skupštini – poručila je predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki te svim okupljenima čestitala Dan državnosti Republike Hrvatske.

Pozdravni govor održali su i predsjednik Matice umirovljenika KZŽ Nikola Capar, načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički i član predsjedništva Matice umirovljenika Hrvatske Josip Kovačić. Kulturno-umjetnički program otvoren je nastupom Limene glazbe Zvona Veliko Trgovišće te je nakon pozdravnih govora nastavljen nastupima folklorne i tamburaške sekcije KUD-a Laz te Zbora Udruge umirovljenika Marija Bistrica Bistričko zvono. Misu u Svetištu Majke Božje Bistričke vodio je subsidijar Dragutin Kućan.


Fotogalerija