Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 7. studenoga 2016.

Na pozivnom turniru natjecalo se 29 natjecateljskih parova koje je činilo 58 prijatelja i štovatelja Ivana Podgajskog te njegovih suboraca iz 103.brigade HV-a. Najuspješnijima su se pokazali Stjepan Lešković i Zdravko Grden koji su osvojili pehar i zlatne medalje. Pehar za drugo mjesto i srebrne medalje dodijeljeni su Ivici Šanjugu i Josipu Menjačkom, dok je pehar za treće mjesto zajedno sa brončanim medaljama pripao Miloradu Sekušaku i Mladenu Boršiću.

Turnir je otvorila pomoćnica ministra branitelja Nevenka Benić, a sve sudionike memorijala pozdravio je i načelnik Petrovskog Ivan Šanjug te predsjednik Podružnice UDVDR Krapinsko-zagorske županije Stjepan Pavliša. Na početku memorijala svim poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima minutom šutnje odana je počast, a nakon otvorenja memorijala na grobu pokojnog Ivana Podgajskog na mjesnom groblju položeni su vijenci i zapaljene svijeće. Održavanje turnira organizacijski i financijski su pomogli Općina Petrovsko, OMCO Croatia, Ministarstvo hrvatskih branitelja, FINA RH, G.P.Špiljak, Mužek Kaminko d.o.o., Print centar Krapina, Vetropack Straža Hum na Sutli i drugi.

Uz zahvalu za pomoć u organizaciji svim donatorima i učešće na memorijalu svim natjecateljima i gostima Klub branitelja Petrovsko i Općina Petrovsko najavili u održavanje 4. Memorijala „Ivan Podgajski“ za 04. studenoga .2017.godine


Fotogalerija