Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 31. listopada 2022.

Župan Željko Kolar je direktoru Radiju Stubica Mladenu Kukasu uručio zahvalnicu koju je Radiju dodijelio za značajan doprinos u informiranju javnosti, promoviranje slobode govora i razvijanje pluralizma mišljenja.  „U ovih 50 godina Radio Stubica je postavila visoke standarde profesionalnosti do te mjere da nikome od nas ne pada niti na kraj pameti da bi eventualno utjecali na nešto što se zove vijest. I to je možda najveći doseg onoga što je napravila Radio Stubica“- istaknuo je župan Kolar.

O osnivanju i povijesti radija te o njegovom sadašnjem djelovanju govorio je direktor Mladen Kukas, dok su se okupljenima obratili i Anica Plantić u ime Hrvatske udruge radijskih nakladnika, državni tajnik Zdravko Tušek, predsjednik Odbora za gospodarstvo Hrvatskog sabora Žarko Tušek,  gradonačelnik Grada Donja Stubica Nikola Gospočić te u ime čelnika lokalne samouprave gradonačelnik Grada Zaboka Ivan Hanžek.

U svečanom programu nastupili su učenici Glazbene škole iz Gornje Stubice, Erika Jakšić, Filip Antolković i Ivan Kondres pod vodstvom profesora Matije Ruka.


Fotogalerija