Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 28. travnja 2018.

Zamjenik župana Anđelko FerekJambrek ovom je prilikom ravnateljici Milojki Rataić uručio zahvalnicu župana Željka Kolara Srednjoj školi Konjšina za dugogodišnji i predani rad u obrazovanju – jamstvo uspjeha i napretka društva u cjelini.  „Sve srednje škole u Krapinsko-zagorskoj županiji su izvrsne – naši učenici postižu izvrsne rezultate te stoga još jednom zahvaljujem svim profesorima, mentorima i ravnateljima na svom trudu, energiji i zalaganju kojeg ulažu u odgoj i obrazovanje svih generacija koje prolaze kroz škole“ – rekao ja zamjenik župana Ferek-Jambrek te svim sadašnjim i bivšim djelatnicicma škole čestitao ovu veliku obljetnicu i istaknuo značaj Srednje škole Konjščina a cijelu Krapinsko-zagorsku županiju.

Krapinsko-zagorska županija je krenula u projektiranje višemilijunske energetske obnove zgrade srednje škole Konjšina, a planira i rekonstrukciju dvorane.

Ravnateljica Srednje škole Konjščina Milojka Rataić je na svečanosti sadašnjim i bivšim profesorima uručila zahvalnice za dugogodišnji rad u školi, koju je označila kao stup cijele zajednice te poručila: „Škola je izmjenjivala lokacije, u školi su se izmjenjivale generacije učenika, a školu i danas pohađaju djeca i unucu bivših učenika. Srednja škola Konjščina je u ovih 70 godina pokazala da je stup naše zajednice te stoga i dalje zajedno jačajmo taj stup – na dobrobit ove i budućih generacija.“

Okupljene je pozdravio i načelnik Općine Konjščina Mirko Krznar te dugogodišnji ravnatelj Srednje Škole Konjščina Dragutin Petenjek, koji se osvrnuo na bogatu povijest Srednje škole Konjščina. U popratnom programu nastupili su učenici te sadašnji i nekadašnji profesori SŠ Konjščina.


Fotogalerija