Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 23. prosinca 2018.

Na početku Adventa u Stubakima bio je i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, koji je tom prilikom čestitao organizatorima iz udruge Modus vivendi. “Stubičke Toplice kao turističko mjesto sigurno zaslužuju i trebaju imati ovakvu adventsku manifestaciju, dobru organiziranu i sa puno sadržaja kako za domaće goste, tako i za goste hotela i one koji su na liječenju u specijalnoj bolnici” – istaknuo je župan Kolar te dodao da sajmovi i manifestacije poput ove predstavljaju i dodatno promociju Krapinsko-zagorske županije u koju dolazi sve više turista iz raznih krajeva Hrvatske i inozemstva.

Na otvorenju Adventa u Stubakima bio je i načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak, dok je sve okupljene pozdravio predsjednik Udruge Modus Vivendi Nikola Kristić.

Prvog dana Adventa u Stubakima nastupili su Davor Štern i Superstari te Darko Krušelj i TS Vikendaši. U subotu je na rasporedu bila humanitarna FIšijada i Slovenska večer sa TS Jarica iz Slovenske Selnice, U nedjelju je koncert Tomislava Golubana, dok će 31. prosinca za sve posjetitelje biti priređen doček u podne.


Fotogalerija