Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 2. studenoga 2016.

Prva međunarodna konferencija za komunikacijski menadžment u jugoistočnoj Europi će pod motom povezivanja u pokretu i ovoga puta okupiti vodeće komunikacijske stručnjake iz regije i šire. Među temama predavanja posebno će biti zastupljene i teme o komunikaciji u javnom sektoru. Najavljena su tri okrugla stola te ugledni predavači poput direktora korporativnih komunikacija Austrian Airlines-a Petera Thiera, direktora odjela za odnose s medijima Europske banke za obnovu  i razvitak Axela Reiserera, direktora korporativnih komunikacija u Philip Morrisu Brysona Thorntona, direktora korporativnih komunikacija u BBC-u Johna Shielda i direktorice korporativnih komunikacija u Novaartisu Katarine Klemenc.

Sudionici PRO PR konferencije moći će proći i dodatnu edukaciju o Hrvatskom zagorju tijekom koje će imati prilike posjetiti Muzej staro selo u Kumrovcu te Muzej krapinskih neandertalaca. Program će biti objavljen krajem 11. mjeseca, a organizatori najavljuju i brojna druga iznenađenja pod motom povezivanja u pokretu!

Povodom obilježavanja 15. godišnjice konferencije omogućit će se popust od 150 eura na all-inclusive cijenu za sve koji se prijave do 31. prosinca 2016. godine Tako će u cijeni od 445 eura biti uključeni troškovi hotelskog smještaja (4*) u jednokrevetnoj sobi, svi obroci osim pića, sva predavanja i panel diskusije te sudjelovanje na svečanoj dodjeli priznanja PRO PR Awards i prigodnoj večeri. 

Više o PRO PR konferenciji saznajte na: http://www.pro-pr.com/?lang=hr