Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 15. prosinca 2018.

Na Božićnom sajmu u Stubičkim Toplicama bila je i  zamjenica župana Jasna Petekkoja je pozdravila okupljene izlagače i brojne posjetitelje te istaknula kako se diljem Krapinsko-zagorske županije u predbožićno vrijeme organiziraju razna hvalevrijedna događanja. „Ovdje u Stubakima su već četvrtu godinu za redom jako lijepo uređeni štandovi, puno dobre volje i odlična atmosfera – ono što čini ovo predblagdansko vrijeme posebnim“ – istaknula je zamjenica župana za društvene djelatnosti te dodala kako sajmovi poput ovoga predstavljaju dodatnu ponudu za turiste, što pridonosi turističkoj ponudi Zagorja, Bajke na dlanu i u zimskom razdoblju. Prisutnima se obratio i načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak, a prigodnu riječ uputio je i župnik Ivica Šestak.

Posjetitelji su mogli kupiti prigodne ukrase, poklone i tradicijske suvenire koje su izložili Udruga Hrvatska žena Stubičke Toplice, učenička zadruga ”Bobi” Osnovne škole Vladimir Bosnar, Dječji vrtić ”Zvirek” i Društvo naša djeca. U ponudi su bili razni proizvodi obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, božićno cvijeće i kreacije cvjećarne ”Cvjetić”, a mogle su se kušati i slastice koje su pripremile članice Udruge Hrvatska žena i Udruge umirovljenika Stubičke Toplice te Švicarsko – hrvatsko društvo Stubičke Toplice te kupiti svakojake proizvode obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava stubičkog kraja.

Program Božićnog sajma počeo je blagoslovom umjetnički oblikovanih velikih božićnih jaslica od prirodnih materijala. U sklopu sajma organiziran je i prigodni program za djecu, a nastupio je i Tamburaški sastav 5 za pet.


Fotogalerija