Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 24. lipnja 2015.

Program je počeo u 11:00 svetom misom u Župnoj crkvi sv. Ivana Krstitelja. Uslijedilo je polaganje vijenaca na mjesnom groblju, a u 13:00 je u Domu kulture počela svečana sjednica Općinskog vijeća koju je otvorio njegov predsjednik Ivan Galović. Načelnik Ivan Maligec ovom je prigodom nabrojio najznačajnije realizirane aktivnosti u proteklom razdoblju i objasnio glavne smjernice planova razvitka u budućnosti.

Predsjednica Skupštine Vlasta Hubicki je u pozdravnom govoru istaknula da je Jesenje pravi primjer općine koja dokazuje da se najbolje odluke za ljude donose u mjestima gdje oni i žive te zaželjela “da što više stanovnika ostane živjeti u Jesenju, da se što više djece rađa i da turisti otkriju i ovaj lijepi frtalj svijeta”.

Zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek prisutnima je čestitao Dan Općine za za koju je istaknuo da postiže izrazito vrijedne rezulate. 

Na proslavi Dana Općine sudjelovao je i potpredsjednik Hrvatskog sabora Milorad Batinić koji je nakon obraćnja prisutnima, u kojem je istaknuo važnost iskorištavanja europskih fondova, svečano otvorio vinoteku u novouređenom podrumu općinske zgrade.

Svečanoj sjednici općinskog vijeća nazočili su i brojni zagorski gradonačelnici i načelnici u ime kojih je domaćinima Dan Općine čestitao gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović.

 

Na naslovnoj fotografiji su predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki, općinski vijećnik i dobitnik općinskog priznanja Stjepan Kovačec te predsjednik Općinskog vijeća Ivan Galović.

 

 

 

 


Fotogalerija