Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 12. svibnja 2023.

Na svečanoj sjednici bio je i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, koji je Dan Općine i 30. godina njezinog postojanja čestitao i kao izaslanik predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića. „U svakoj našoj općini, u svakom našem gradu u Zagorju, postoje ljudi koji su spremni odreći se nečega kako bi radili za opće dobro i dobrobit svih. To je, naravno, vidljivo i ovdje. Za sve to što vidimo i što se realiziralo na području Mača je bilo potrebno puno želje i volje, a toga ovdje doista ima napretek“ – istaknuo je ovom prilikom župan Kolar te ponovio poruku Predsjednika Republike da se novac iz europskih fondova mora maksimalno povući i iskoristiti.

Svečanu je sjednicu otvorio predsjednik Općinskog vijeća Općine Mače Mladen Sedak Benčić, dok je načelnica Općine Mladenka Mikulec Šimunec govorila o realiziranim i planiranim općinskim projektima. Okupljene je u ime okupljenih čelnika gradova pozdravio gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel, a u ime čelnika općina načelnik Kalnika Mladen Kešer.

Predsjednik Općinskog vijeća Sedak Benčić i načelnica Mikulec Šimunec ovom su prilikom uručili i općinska priznanja Štefici Marković, Zvonku Srečiću, Nikoli Marijiću, Karlu-Đuri Čehuliću, Martini Čehulić, Damiru Vragović i Radovanu Hercegu.


Fotogalerija