Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 21. listopada 2018.

Župan Željko Kolar je u svom pozdravnom govoru istanuo kako je Radoboj jedna od jedinica lokalne samouprave u kojoj je u posljednjih desetak godina napravljen veliki iskorak. „Radoboj je često znao biti prvi u mnogim stvarima, ovdje je i naša Javna ustanova za zaštićene prirodne vrijednosti KZŽ, sada je ovdje i Muzej Radboa, ovdje su bile prve punionice za električna vozila. Čestitam načelniku Anđelku Topolovcu, predsjedniku Općinskog vijeća Igoru Ciguli, kao i čitavoj ekipi u Općini, na onome što rade sami, na onome što rade s nama te što rade uz pomoć državnih institucija i vjerujem da se tu neće puno promijeniti ni u budućnosti“ – rekao je župan Kolar.

Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki je u svom obraćanju istaknula: “Radoboj možemo nazvati općinom koja je, sa svojim sadašnjim načelnikom Anđelkom Topolovcem te svim prijašnjim načelnicima, krasno napisala svoj projekt razvoja. Radoboj je sa svojim običajima i stazom orhideja, planiranim kućama vinove loze i zagorskih štrukli, prepoznatljiv i kao izletište Krapine te čitavog ovog dijela Zagorja. Želim da razvoj i prosperitet Radoboja ide dalje – na dobrobit čitave općine i svih njezinih stanovnika”, rekla je predsjednica Skupštine KZŽ Vlasta Hubicki te u ime županijskih vijećnika čestitala Dan Općine i 25 godina njezinog postojanja.

Pristunima su se obratili i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, saborska zastupnica Marija Puh te gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović. U ime domaćina okupljene su pozdravili načelnik Anđelko Topolovec te predsjednik Općinskog vijeća Igor Cigula, koji je uručio i prigodna općinska priznanja.


Fotogalerija