Zagorje
Bajka na dlanu

Deveti Kup mjesnih odbora grada Pregrade

Datum objave: 17. rujna 2023.

Na igralištu kod Područne škole Gorjakovo u Pregradi u subotu 16. rujna 2023. odigran je 9. Kup mjesnih odbora grada Pregrade, u organizaciji MO Gorjakovo i Udruge Složno Gorjakovo.

U sklopu ovog nogometnog turnira u večernjim satima odigrana je i revijalna utakmica između ekipe župana Željka Kolara i ekipe mjesnih odbora Grada Pregrade, koja je završila pobjedom 3:1 županove ekipe.

Sve okupljene prije početka utakmice pozdravio je župan Željko Kolar, koji je zajedno s članicom Gradskog vijeća Grada Pregrade Gordanom Križanec Ružić izveo početni udarac.

“Imate najaktivniji mjesni odbor ne samo u Pregradi, nego na području cijele županije. Zadovoljstvo nam je što i mi kao Krapinsko-zagorska županija možemo pridonijeti izgradnji dječjeg igrališta koje ćemo, siguran sam, na proljeće ovdje i otvoriti”, rekao je župan Željko Kolar.

Naime, sav prikupljeni prihod na ovom nogometnom turniru uložit će se u izgradnju i uređenje dječjeg igrališta pored Područne škole Gorjakovo.

Sve prisutne pozdravili su i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj i predsjednica MO Gorjakovo Davorka Filipčić.

Na turniru, koji se održava u sklopu manifestacije Branje grojzdja Pregrada,  natjecalo se sedam ekipa, a pobjedu je odnijela ekipa MO Pregrada.

 


Fotogalerija