Zagorje
Bajka na dlanu

Dječji festival “Prvi glas Zagorja” oduševio kvalitetom, pobjednica mlada Filipinka

Datum objave: 27. kolovoza 2023.

U Svetom Križu Začretju na Trgu hrvatske kraljice Jelene u subotu 26. kolovoza 2023. održan je dječji festival “Prvi glas Zagorja˝.

Stručni žiri u sastavu sopranistice i profesorice solo pjevanja Valentine Mekovec Gabud, pijanista Matije Krznara i stručne voditeljice Festivala Martine Jakuš odabrao je pobjednike u dvije kategorije pa je tako u kategoriji djece od 7 do 10 godinu prvo mjesto zauzela Klara Šimag s pjesmom “Čarolija”, drugo Olivia Hrdas s pjesmom “Super dijete”, a treće Karla Balog s pjesmom “Speechless”, dok je u kategoriji od 11 do 14 godina prvo mjesto zauzela Chriztel Renae Aceveda s pjesmom “Reflection”, drugo Eva Brumen Košar s pjesmom “Muzika – do re mi fa”, a treće mjesto pripalo je Viktoru Kolmaru skoji je nastupio s pjesmom “Ti si moja prva ljubav”.

Nagrade je pobjednicama uručila zamjenica župana Jasna Petek koja je tom prilikom istaknula da je i ove godine Sveti Križ Začretje pokazao da je “Prvi glas Zagorja” jedna od najraskošnijih zagorskih manifestacija. “Mnogo događanja, od kulturnih, društvenih, koncertnih, izložbenih, sportskih. Čestitke Općini Sveti Križ Začretje, TZP Srce Zagorja i svima koji su sudjelovali u ovom krasnom tjednu”, rekla je zamjenica Jasna Petek.


Fotogalerija