Zagorje
Bajka na dlanu

Do 16. siječnja pogledajte izložbu podvodnih fotografija – Crveno more u Zagorju

Datum objave: 18. prosinca 2023.

U Vodenom parku Aquae Vivae u Krapinskim Toplicama u subotu 16. prosinca 2023. otvorena je izložba podvodnih fotografija “Crveno more u Zagorju” u organizaciji Kluba podvodnih aktivnosti Zaron.

Riječ je o izložbi fotografija članica i članova kluba s ovogodišnjih ronilačkih izleta, a otvorenju je prisustvovala zamjenica župana Jasna Petek koja je zahvalila Klubu Zaron na svim aktivnostima koje provode kroz čitavu godinu.

“Ova izložba nije baš uobičajena za Zagorje stoga je posebno atraktivna te se nadam kako će ju razgledati brojni posjetitelji. Za neke prizore će se trebati zaroniti, no i oni koji ne rone, imaju za vidjeti prekrasne fotografije”, istaknula je zamjenica župana Jasna Petek.

Naime, posebnost ove izložbe je što se jedan njen dio nalazi u ronilačkom bazenu, dok je drugi dio u vanjskom dijelu vodenog parka Aquae Vivae tako da se neka djela mogu vidjeti i bez potrebe za ronjenjem.

Inače, Klub podvodnih aktivnosti Zaron djeluje od 2018. godine te broji 60-ak članova, a ovo je treća godina kako Klub organizira izložbu povodom Božića u Krapinskim Toplicama.

Izložba se može razgledati do 16. siječnja 2024.


Fotogalerija