Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 5. srpnja 2018.

Dio hrvatske reprezentacije bili su i članovi Streljačkog društva Veliko Trgovišće: europski juniorski prvak Martin Oborovečki, europska juniorska doprvakinja Mihaela Oborovečki i Karla Bartolović koja je osvojila vrlo dobro  9. mjesto, kao i trener u reprezentaciji Damir Oborovečki.

Župan Željko Kolar čestitao je svim članicama i članovima hrvatske reprezentacije te je osobito istaknuo izvrsne rezultate Streljačkog društva Veliko Trgovišće, koje je svojim radom i rezultatima Krapinsko-zagorsku županiju i Veliko Trgovišće jasno istaknula na samostrelskoj karti svijeta.

U Zagrebu su strijelce iz Velikog Trgovišča dočekali i načelnik Robert Greblički, župnik Josip Čulig te bivši glavni tajnik Hrvatskog streljačkog saveza Dragutin Vrbek, dok su im u Velikom Trgovišću doček organizirali obitelj Oborovečki te članovi i prijatelji SD Veliko Trgovišće na čelu s dopredsjednikom Rudolfom Kontrecom ml.

Više o rezultatima s Europskog prvenstva u Estoniji pronađite na http://kzz.hr/strijelci-sd-veliko-trgovisce-europsko-prvenstvo

 

 


Fotogalerija