Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 3. studenoga 2015.

Poštovani poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani,

Poslovni dnevnik i Krapinsko-zagorska županija Vas pozivaju na besplatne edukacije – Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije koje će se održati 27. studenog 2015. u Srednjoj školi Zlatar (Braće Radića 10, Zlatar).

Na edukacijama možete saznati važne informacije vezane za EU fondove za ruralni  i regionalni razvoj i sve o poslovnom planiranju kao ključnoj fazi uspješnog poslovanja. Također možete naučiti kako napisati kreditni zahtjev koji će bankama biti neodoljiv, saznati načine kako kreditirati vaše gospodarstvo te kako poboljšati likvidnost.

Edukacije o oglašavanju putem Facebooka i Googla naučit će vas osnove digitalnog marketinga te kako se povoljno oglašavati, a na predavanju o Cloud uslugama naučite uspješno poslovati i kada niste u uredu.

Pozivamo Vas da čim prije pregledate raspored edukacija i osigurate svoje mjesto na predavanjima koje vam mogu pomoći u poslovanju.

Ako želite pomoći svojim kolegama, poznanicima, poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ima svog kraja, proslijedite im ovu informaciju kako bi se mogli prijaviti i besplatno sudjelovati na edukacijama.

Zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti prijavu ovdje kako biste rezervirali svoje mjesto na edukacijama.

Pratite nas i na Facebook stranici.

Dođite i unaprijedite vaše poslovanje!

Tim Poslovnog dnevnika