Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 5. studenoga 2012.

Trodnevna radionica pod nazivom „Programi Unije“ razrađena je u skladu preporukama Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Sudionicima će se predstaviti svi programi Unije koji su na raspolaganju Hrvatskoj, terminologija i način sudjelovanja u tim programima te konkretni natječaji koji su u međuvremenu otvoreni ili su u najavi. Radi se o interaktivnoj radionici gdje će sudionici imati prilike postaviti konkretne upite vezane uz natječaje i projektnu dokumentaciju, te diskutirati o vlastitim projektnim idejama i mogućnostima njihovog financiranja.

Predavači na radionici su predstavnici tvrtke SUPERNA koji imaju bogato iskustvo u pripremi i provedbi projekata financiranih u sklopu Programa Unije.

Prijave za sudjelovanje na radionici primaju se do 08. studenog na e-mail silvija@zara.hr, a prijavni obrazac, zajedno s programom edukacija i pozivom, možete naći na www.zara.hr. Broj sudionika je ograničen na 30 osoba te će prednost imati oni polaznici koji su se prvi prijavili.

 

Edukacije se provode u sklopu Programa pripreme i provedbe razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova Europske unije, Potprogram V Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije kojeg sa razvojnim agencijama u Republici Hrvatskoj provodi Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.