Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 16. veljače 2010.

Na inicijativu Lee Bulić, , naše poznate mezzosopranistice, Europskog doma Zagreb i Društva Naša djeca Zabok jučer 15. veljače održao se koncert „Za osmijeh djeteta u bolnici“.
Odjel za pedijatriju Opće bolnice Zabok i Društvo Naša djeca Zabok zajednički su se uključili u ovu akciju čiji je cilj promicanje i primjena humanizacije bolničkog liječenja djece.
Sve prisutne pozdravila je zamjenica župana, potpredsjednica Saveza DND Hrvatske i predsjednica DND-a Zabok Sonja Borovčak te zahvalila što su se odazvali ovom dobrotvornom koncertu , kojem je prisustvovala i saborska zastupnica Danica Hursa te tajnik Saveza društava Naša djeca Hrvatske Emil Paravina, ujedno i jedan od kreatora ove vrijedne akcije.
Kristina Habuš, Lea Bulić i  Matija Škvorc uz klavirsku pratnju Ive Jarić sve prisutne proveli su kroz prekrasne arije W. A. Mozarta, J. Offenbacha, L. Delibesa, C.Saint – Saënsa i G. Bizeta u čemu je publika istinski uživala te ih nagradila velikim aplauzom i bisom za kraj.
Mladi umjetnici su bili oduševljeni ovom idejom dobrotvornog koncerta za pomoć u ovoj akciji i izrazili želju da se to ponovi te je dogovoreno da će se još jedan dobrotvorni koncert „Za osmijeh djeteta u bolnici“ održati u Zaboku.