Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 5. lipnja 2018.

Na memorijalnom turniru sudjelovalo tridesetak ekipa sa gotovo 500 igrača iz Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije i Grada Zagreba. Najbolje plasiranim momčadima  te svim sudionicima čestitao je i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Osim natjecateljskih i sportskih vrijednosti, turnir je imao i  dodatnu vrijednost budući da su djeca educiranao toleranciji, uvažavanju različitosti i prevenciji društveno neprihvatljivog ponašanja na terenima za igru i tribinama. Edukativni sadržaji realizirani su u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije, UHDDR Krapinsko-zagorske županije i Savjetom za razvoj civilnog društva Krapinsko-zagorske županije.

Memorijal je organiziran u spomen na Srećka Tisanića, koji je rođen 1977. godine u Zaboku. Nakon što je prošao sve omladinske selekcije u klubu, već sa šesnaest godina Srećko Tisanić je debitirao za prvu momčad, za koju je igrao sve do jeseni prošle godine, kada je sjeo na trenersku stolicu i odveo svoju Mladost do naslova prvaka I. ŽNL KZŽ i plasmana u IV. HNL­središte. Više od 20 sezona proveo je kao igrač u zabočkoj Mladosti, a samo je jednu sezonu proveo u krapinskom Zagorcu. Preminuo je u 37. godini na treningu.

 

2011. godište i mlađi

1. mjesto – jedinstvo

Najbolji igrač – Grgur Tolić (Inter)

Najbolji golman – Luka Peroš (Jedinstvo)

Najbolji strijelac – Luka Peroš (Jedinstvo)

2007. godište i mlađi

1. mjesto – Bubamara

Najbolji golman – Ante Ćorić (Lučko)

Najbolji igrač – Marko Klobučarić (Bubamara)

Najbolji strijelac – Denis Grbeša (Bubamara)


Fotogalerija