Zagorje
Bajka na dlanu

Hotel Matija Gubec otvorio obnovljeni vanjski bazen

Datum objave: 4. srpnja 2016.

Sve prisutne na kratkoj svečanosti otvorenja pozdravio je zamjenik župana Anđelko FerekJambrek  koji je tom prilikom poručio „Drago nam je što smo u našoj Bajci na dlanu dobili još jedan bazen koji predstavlja dodatnu atrakcija svim gostima koji žele doći u naše lijepo Zagorje“ i potom čestitao direktoru Zdenku Pošteku na uspješnom poslovanju Hotela Matija Gubec.

Hotel Matija Gubec je s radom ponovno počeo u travnju 2015. godine kada je za posjetitelje otvoren dio smještajnih kapaciteta. Hotel danas radi u punom kapacitetu te sa svim svojim sadržajima zapošljava preko 50 ljudi. Bazeni se sastoje  od velikog zatvorenog te od petka i novootvorenog vanjskog bazena s vodenim atrakcijama (hidro-masaže, vodeni topovi i vodeni slapovi). Kupanje je na otvorenju bilo besplatno, dok će se za sve ostale dane naplaćivati 25 kuna. Hotel Matija Gubec je u 2016. godini ostvario preko 9.000 noćenja, a u njemu je samo u svibnju obavljeno oko 1.200 masaža.

Brojne prisutne goste je na otvorenju pozdravila i pomoćnica ministra turizma Martina Jantol, načelnik Stubičkh Toplica Vladimir Bosnar te direktor marketinga Hotela Filip Poštek


Fotogalerija