Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 28. siječnja 2017.

Tim povodom, u Uredu župana Krapinsko-zagorske županije priređen je prijem, kojeg je NJ/E Sandeep Kumar ocijenio kao vrlo konstruktivan “Posjet Krapinsko-zagorskoj županiji dio je nastojanja našeg veleposlanstva za snažnijem povezivanjem sa svim hrvatskim krajevima. Znamo da Hrvatska nije samo Zagreb te da i ovdje ima puno poslovnih prilika. Najvažnija od tema razgovora bilo je gospodarstvo i eventualni načini za privlačenje indijskih ulagača, a dakako da ćemo raditi i na drugim područjima kako bi poboljšali međusobnu suradnju” rekao je NJ/E Sandeep Kumar.

Zamjenica župana Jasna Petek naglasila je kako su se na sastanku otvorile nove mogućnosti za suradnju Krapinsko-zagorske županije i Republike Indije. “Danas smo predstavili Krapinsko-zagorsku županiju sa svim resursima u gospodarskom dijelu, ali smo isto tako istaknuli veliki iskorak u prezentaciji naše turističke destinacije Zagorja – bajke na dlanu, kao i svim mogućnostima vezanim uz razvoj  turizma” poručila je zamjenica župana i NJ.E. Sandeepu Kumaru zahvalila “što je kao veleposlanik jedne izrazito velike zemlje pokazao interes za županiju male površine, ali velikih mogućnosti“.

Prijemu su nazočile i direktorica Zagorske razvojne agencije Karolina Barilar te pročelnica županijskog Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove Sanja Mihovilić.