Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 13. prosinca 2013.

Podsjećamo da Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, nastavno na objavu Poziva za dostavu projektnih prijedloga Sheme dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu u okviru Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007.-2013., organizira Informativnu radionicu, na kojoj će potencijalni prijavitelji dobiti informacije o samom natječaju i natječajnoj proceduri. Informativna radionica obuhvaća osnovne informacije o ovoj shemi dodjele bespovratnih sredstava, upute za prijavitelje, detalje o uvjetima prihvatljivosti, potom upute za samu prijavu projekta, informacije o postupku procjene projektnih prijava, a bit će prezentirano i nekoliko primjera.

Informativna radionica održava se 19.prosinca 2013. u Ministarstvu prometa, pomorstva i infrastrukture u Zagrebu s početkom u 11.00 sati. Kako je broj mjesta ograničen, odnosno moguće je sudjelovanje maksimalno dvije osobe iz jedne institucije ili organizacije, podsjećamo da je rok za prijavu 16.prosinac do 16.00 sati. Prijavnica i ostale informacije mogu se naći na:

http://www.strukturnifondovi.hr/event/zagreb/informativna-radionica-shema-dodjele-bespovratnih-sredstava-za-poslovnu-infrastrukturu