Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 14. prosinca 2015.

Mreža udruga Zagor, kao i partneri te suradnici na ovom projektu informirat će sve zainteresirane mlade osobe o zapošljavanju i poduzetništvu, socijalnoj zaštiti i uključivanju, zdravlju i zdravstvenoj zaštiti, aktivnom sudjelovanju mladih u društvu, kulturi i mobilnosti mladih. Mladi sa područja Krapinsko-zagorske županije u prostorima lokalnog info-centra za mlade (Trg Dragutina Domjanića 6, Zabok) mogu kvalitetno i kreativno provesti svoje slobodno vrijeme, koristiti informatičku opremu, doći na neformalni razgovor tj. konzultacije, pogledati i preuzeti različite publikacije i brošure, družiti se, učiti, volontirati i još mnogo toga. Mladi u ovom centru mogu saznati točnu, najnoviju i pravu informaciju te je iskoristiti za svoj osobni i profesionalni razvoj,

Projektom Informiraj i kreiraj 2,0 pridonijet će se društvenom razvoju te razvoju civilnog društva u Krapinsko-zagorskoj županiji. Osim informativnih aktivnosti održavat će se zanimljive edukacije, radionice, tribine, sajmovi, fokus grupe i mnoge druge. Mreža udruga Zagor poziva sve mlade osobe na uključenje u aktivnosti lokalnog info-centra.

Mreža udruga Zagor ovaj projekt provodi u partnerstvu sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje područni ured Krapina, Udrugom za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom Zamisli i Krapinsko-zagorkom županijom. Suradne organizacije su udruga Mraz i udruga Mladi za Marof. Projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Sve dodatne informacije o projektu mogu se pročitati na www.zagor.info i facebook stranici Mreže