Zagorje
Bajka na dlanu

Invest in Zagorje: SPORTREACT osvojio žiri i nagrade od čak 12.500 eura

Datum objave: 10. svibnja 2024.

Završni dio velike konferencije Invest in Zagorje bilo je natjecanje Vita Venture Pitch u kojem je sudjelovalo 9 start-upova koji su prezentirali svoje inovativne projekte. Stručni žiri je nakon predstavljanja ideja i njihove primjenjivosti, ispitivanja i dodatnih pojašnjenja najboljim projektom proglasio SPORTREACT. Radi se o sustavu koji omogućuje sportašima da se brže kreću i reagiraju. SPORTREACT donosi nove metode treninga, mjeri rezultate i time stvara revoluciju u treningu agilnosti i brzine. Za svoju inovaciju SPORTREACT je od Krapinsko-zagorske županije osvojio nagradu od 7.500 eura te 5.000 eura kredita partnera konferencije Infobipa, koje su pobjedniku uručili župan Željko Kolar i direktorica Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije Helena Matuša. „Hvala što ste prepoznali naš trud. Hvala što vidite napredak, trudit ćemo se i dalje. Sanjat ćemo veliko i nadam se da ćemo opravdati ova visoka očekivanja“, rekao je u govoru zahvalu Anto Širić iz SPORTREACTA.

Danas smo puno toga naučili i vidjeli da imamo sjajne mlade ljude kojima samo treba dati šansu. Čestitam svim sudionicima, a posebno najboljima te zahvaljujem partnerima koji su nas podržali da još jednom pokažemo kako je Zagorje prekrasna regija za život i za rad“, poručio je u svom osvrtu na konferenciju Invest in Zagorje župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Današnji dan je bio nabijen s puno emocija i kreativnosti, a sve zahvaljujući svima vama i energiji koju ste uložili u ovaj dan. Hvala čitavom organizacijskom timu, panelistima, žiriju, partnerima, posjetiteljima i svima koji su nam pomogli na bilo koji način“, rekla je direktorica Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije Helena Matuša.


Fotogalerija