Zagorje
Bajka na dlanu

Izvještajni sabor podružnice UDVDR Krapinsko-zagorske županije

Datum objave: 6. ožujka 2017.

Na početku izvještajnog sabora uzvanicima i gostima obratio se i pozdravio skup predsjednik Podružnice UDVDR Sisačko-moslavačke županije Stjepan Hrasnik koji je pohvalio rad Podružnice posebno u provedbi projekata,a naglasio je i iznimno dobru suradnju sa Ogrankom UDVDR Donja Stubica sa kojim imaju i potpisanu povelju o suradnji.

 

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar uz pozdravne riječi naglasio je da se radi o udruzi koja je najduže prisutna među braniteljskom  populacijom  i koja svojim aktivnostima potiče i druge braniteljske udruge da provode slične programe. Posebno je istaknuo dva projekta koja su posebna na ovim prostorima ali i šire a to su projekt „Promicanje istine o Domovinskom ratu u školama“ i projekt „Informatičko opismenjavanje hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji“.

 

Sabornici su jednoglasno prihvatili izvješće o radu i financijsko izvješće za 2016. godinu u kojemu su posebno naglašene aktivnosti u provedbi projekata „Promicanje istine o Domovinskom ratu u školama(od 2010 godine), informatičko opismenjavanje hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji(od 2011. godine) te sportske aktivnosti, humanitarna djelatnost, obilježavanje značajnijih datuma iz Domovinskog rata, hodočašća u Mariji Bistrici, Loboru i Vočinu i drugo. Na završetku izvještajnog sabora župan Željko Kolar u ime UDVDR Podružnice Krapinsko-zagorske županije uručio je predsjedniku UDVDR Sisačko-moslavačke županije jedno računalo kao poklon za nezaposlenog hrvatskog branitelja oca četvero malodobne djece člana UDVDR Ogranak Popovača.


Fotogalerija