Zagorje
Bajka na dlanu

IZVRSNI REZULTATI KZŽ NA DANIMA TURIZMA – konferencija za medije

Datum objave: 29. listopada 2018.

Krapinsko – zagorska županija proglašena je na Danima hrvatskog turizma najuspješnijom turističkom destinacijom kontinentalne Hrvatske, a ujedno je ušla i u finalni izbor za turističku destinaciju godine. Velik uspjeh postigle su i  Krapinske Toplice, koje su proglašene najboljom destinacijom zdravstvenog turizma u Hrvatskoj. Terme Tuhelj – Vodeni planet su proglašene najuspješnijom atrakcijom godine u kategoriji rekreacija i zabava, dok je Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice među tri najbolja u kategoriji SPA/lječilište godine. Hotel Well Tuheljske Toplice proglašen je trećim najboljim wellness hotelom u Hrvatskoj. O navedenoj temi govorili su župan KZŽ Željko Kolar, voditeljica Ureda TZ KZŽ Sanja Škrinjar, načelnik Općine Krapinske Toplice Ernest Svažić, ravnatelj Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice Davor Gredičak, ravnateljica Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice Željka Žnidarić te direktor Termi Tuhelj Florjan Vasle.

 

„Ovo je velik uspjeh svih turističkih djelatnika koji rade na području Krapinsko-zagorske županije i koristim ovu priliku da svima njima čestitam jer svi oni su jedan dio kotačića koji je odveo do ovog uspjeha, ali isto tako dozvolite mi da iskoristim priliku i da zahvalim vama medijima, koji ste isto tako prepoznali trud, energiju, želju, jasan cilj, viziju koju mi imamo za razvoj turizma na području Krapinsko-zagorske županije, da naše brendiranje Zagorja kao jedinstvene destinacije pod našim sloganom „Zagorje, bajka na dlanu. Mi već dvije godine pričamo da smo prva kontinentalna destinacija turizma u Republici Hrvatskoj. Sada smo dobili i priznanje struke, sada smo dobili i priznanje Hrvatske turističke zajednice, upravo na argumentima koje smo govorili čitavo vrijeme.

Naravno da su nagrade koje smo dobili, za nas jedna velika obaveza i jedan dodatan motiv da nastavimo dalje s provedbom masterplana turizma kojeg smo donijeli do 2025. godine. Sjećate se kad smo ga donosili da je bilo puno skeptika koji su govorili da smo preambiciozno postavili plan, a mi smo odgovorili da plan ako nije ambiciozan nije plan, da plan ako nije ambiciozan da nećemo moći napraviti iskorak, veliki iskorak. A nas interesira samo veliki iskorak. Do 2025. godine sigurno ćemo se približiti brojki koju smo si zadali. Ako ćemo doći na 888 tisuća, niti ću ja biti nezadovoljan, a vjerujem niti nitko od turističkih djelatnika“, rekao je župan Željko Kolar.

 

LINK NA VIDEO: https://www.instagram.com/p/BpgwtVRhWRp/?utm_source=ig_web_copy_link

 


Fotogalerija