Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 11. ožujka 2014.

U Krapinsko-zagorskoj županiji posljednjih se nekoliko godina povezalo sva tri sektora, civilni, javni i privatni. Sudionicima/cama javne tribine predstavljeni su primjeri dobre prakse za područje Krapinsko-zagorske županije koji prikazuju suradnju sva tri sektora i mogućnosti koje donose. Na javnoj tribini sudjelovalo je 38 predstavnika/ca iz sva tri sektora.

 

Gošće jave tribine bili su Mirjana Jurman, Partnersko vijeće za tržište rada KZŽ, Nenad Veček, LAG Zagorje, Marko Vešligaj, Grad Pregrada, Ksenija Čuček, Krapinsko-zagorska županija, Ljubica Jembrih, udruga Sv. Ana Lobor a tribinu je moderirala Ivana Radanović, Mreža udruga Zagor.

 

Tijekom tribine gosti su predstavljali rad i funkciju Partnerskog vijeća za tržište rada, važnost Lokalnih akcijskih grupa, transparentnosti u radu gradova i županije, te primjeri dobre prakse suradnje sva tri sektora. Jasna Petek, zamjenica župana, naglasila je kako suradnju između sva tri sektora vidi kao prostor za poboljšanje i razvoj zajednice.

 

Javna tribina pokazala je i predstavila mogućnosti partnerstva za sva tri sektora, što je posebice bilo zanimljivo civilnom sektoru. Predstavljene su mogućnosti sudjelovanja i načini transparentnosti kroz primjere dobre prakse gostiju tribine.

 


Fotogalerija