Zagorje
Bajka na dlanu

Jedna nagrada za životno djelo, dvije za menadžera godine!

Datum objave: 9. veljače 2022.

Već tradicionalno, nagrada je dodijeljena u devet kategorija a i ove godine među laureatima ima menadžera s područja Krapinsko – zagorske županije! Najviše priznanje, nagradu za životno djelo dobio Josip Grilec, direktor Stražaplastika. Nagradu za menadžera godine u kategoriji srednjih poduzeća dobio je Teodor Švaljek, direktor tvrtke Salvus, dok je Miran Stuhne iz tvrtke Alati Stuhne dobio nagradu za mladog menadžera godine! U kategoriji mladi menadžer nagradu je dobila i Ines Jurković iz tvrtke COBE. Marko Kolar iz RASCO-a dobio je nagradu u kategoriji projektni menadžer godine, dok je Boris Vrdoljak iz tvrtke S+B Systemtechnika, dobitnik nagrade u kategoriji inozemne tvrtke. Neb Chupin iz Hermes internationala je poduzetnik godine. U kategorijama poduzeća nagrade su dobili: Domagoj Brlošić iz tvrtke Kading u kategoriji mala poduzeća; u kategoriji srednja poduzeća dobitnik je već spomenuti Teodor Švaljek iz Salvusa, dok je dobitnik u kategoriji velika poduzeća Dražen Ivezić iz tvrtke Dilj.

 

Čestitku dobitnicima priznanja uputio je župan Željko Kolar.

 

„S radošću smo primili vijest o tome da i ove godine među dobitnicima godišnje nagrade Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA ima i pojedinaca s područja Krapinsko – zagorske županije. To nas zapravo ni ne čudi, s obzirom da među zagorskim gospodarstvenicima, poduzetnicima i obrtnicima postoji puno osoba koje nadilaze ustaljene okvire u poslovanju te svojim djelovanjem svakodnevno daju doprinos tom jednom nadstandardu koji omogućava da Krapinsko – zagorska županija bude u vrhu po gospodarskim rezultatima!    

 

 

Dragi laureati, činjenica da ovu nagradu dodjeljuje struka daje jednu dodatnu težinu i potvrdu vašem predanom i nadasve uspješnom radu, koji je prepoznat izvan granica Krapinsko – zagorske županije, ali i Republike Hrvatske. Tvrtke u kojima radite, zahvaljujući sposobnom menadžmentu i zaposlenicima, aktivno doprinose pozitivnim rezultatima u gospodarstvu na području Krapinsko – zagorske županije, na čemu Vam također najiskrenije čestitamo i zahvaljujemo! Iskrene čestitke upućujemo i svim ostalim dobitnicima ovogodišnje nagrade!

 

Svima želimo puno uspjeha i dobrih poslovnih rezultata i u budućnosti!“