Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 15. travnja 2019.

Projekt „KISS – Kreativna industrija, samozapošljavanje i samopouzdanje“ provodi Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije u suradnji s partnerima – Krapinsko-zagorskom županijom i  Mrežom udruga Zagor.

 

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, a primarno je namijenjen nezaposlenim mladim osoba i nezaposlenim osobama s invaliditetom koje imaju želju naučiti više o kulturnim i kreativnim industrijama kao pokretaču gospodarstava i (samo)zapošljavanja, a pritom se žele dodatno educirati.

U okviru projekta koji traje do 6. siječnja 2021. godine provest će se nekoliko verificiranih programa – web dizajn, modni dizajn, engleski jezik A1 i engleski jezik B1. Uz to, provest će se i nekoliko radionica – one o kreativnim i kulturnim industrijama, odnosno o trendovima i mogućnostima, samozapošljavanju i poduzetništvu te program pripreme na tranziciju koji će obraditi niz tema – svladavanje  stresa i niskog samopouzdanja, uvid u vlastite potencijale, generiranje poslovnih ideja te primjere iz stvarnog života. Dogadjanju je nazočila i zamjenica župana KZŽ Jasna Petek.

 

LINK NA VIDEO: https://www.instagram.com/p/BwRi9lDnRLK/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=433r4u107thj


Fotogalerija