Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 21. veljače 2023.

Stručni skup je održan u organizaciji županijskog ogranka Hrvatskog pedagoškog književnog zbora, čiji ga je predsjednik Ivica Rozijan i simbolično otvorio. Cilj skupa je unaprijediti kvalitetu odgojno-obrazovnog procesa doprinosom razvoju kompetencija odgojno-obrazovnih djelatnika za nošenje s izazovima u radu s djecom i mladima

Skup je održan pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije u čije je ime na otvorenju bila pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu Mirjana Smičić Slovenec. Na svečanosti otvorenja bili su saborski zastupnik Željko Pavić, Andreja Silić iz Agencije za odgoj i obrazovanje te Andrea Cobović ispred Grada Krapine.

Ogranak Hrvatskog pedagoškog književnog zbora Krapinsko-zagorske županije djeluje kao ogranak Hrvatskog pedagoško-književnog zbora Napredak, strukovne udruge učitelja, pedagoga i prosvjetnih djelatnika utemeljenog 1871. godine. Ogranak HPKZ Krapinsko-zagorske županije osnovan je 12. veljače 2009. godine na osnivačkoj skupštini u Pregradi. Ogranak redovito održava godišnje skupštine ogranka kao i povremene sastanke na kojima se raspravljalo o ustrojstvu rada Ogranka, poslovniku o radu te akcijama i aktivnostima ogranaka – programu rada.


Fotogalerija