Zagorje
Bajka na dlanu

„Ljeto na Bajerima“ sa Kerekesh Teatrom

Datum objave: 13. lipnja 2017.

Načelnik Općine Bedekovčina Darko Ban istaknuo je na konferenciji za medije da je riječ o sasvim novom događanju na području Krapinsko-zagorske županije, koje će se odvijati svake druge nedjelje u srpnju i kolovozu, u sklopu kojeg će Kerekesh Teatar odigrati pet predstava. „Želja nam je da naša lijepa jezera prezentiramo turistima i da im damo neko novo turističko značenje“ – rekao je načelnik Ban.

Osnivač Kerekesh teatra Ljubomir Kerekeš zahvalio je Krapinsko-zagorskoj županiji i Općini Bedekovčina na podršci i na pozivu. „Drago mi je da kazališna kultura dobiva priliku da se prezentira na Bajerima. Želja nam je da se ljudi zabave i dobro se nasmiju. Zato smo izabrali pet odličnih naslova, a moram reći i da će se u Bedekovčini održati i premijera naše nove predstave Pokopaj me nježno“, rekao je Kerekeš.

Inicijativu je na press konferenciji podržao i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar. „Čestitam Darku Banu što je krenuo s projektom i što je izabrao Kerekesh teatar. Mi smo destinacija koja se turizmom bavi 365 dana u godini i vrlo je važno dati dodatne sadržaje, ne samo stanovnicima naše županije, nego i turistima. Uvjeren sam da će predstave biti rasprodane. Mi ćemo i gostima u hotelima dati obavijest da se održava Ljeto na Bajerima, a i naša Turistička zajednica promovirat će manifestaciju“ – istaknuo je župan Kolar.

Manifestacija će početi 02. srpnja 2017. godine predstavom „Skupština“, a nastavit će se 16. srpnja uz predstavu „Ufuraj se i pukni“. Slijede predstave „Sve u tri..“ 30. srpnja, „Dimnjačar“ 13. kolovoza te premijerno „Pokopaj me nježno“ 27. kolovoza. Sve predstave počinju u 21,00 sat, a karte po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u pretprodaji u Caffe baru CENTAR PUB, Caffe baru TOMATO, Bistrou Lilly i Općini Bedekovčina te dva sata prije predstave.