Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 27. veljače 2017.

Zamjenica župana Jasna Petek na samom početku 14. Malog županijskog fašnika predala je županijski ključ fašničkom princu Matiji Krizmaniću te zahvalila svima tetama, mamama, tatama, bakama i djedovima koji su uložili puno truda u maskiranju više od 200 mališana u velikoj fašničkoj povorci. „Fašnik je vrijeme radosti i veselja, uživajte, smijte se puno i trudite se svojim osmjehom otjerati loše u vašem životu“ poručila je zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek. Okupljene u kinodvorani u Humu na Sutli pozdravio je i načelnik Zvonko Jutriša te Đurđa Mesarić u ime u ime organizatora – Turističke zajednice općine Hum na Sutli i Destinacijsko – promidžbenog kluba “Zeleni bregi” iz Pregrade.

Na 14. Malom županijskom fašniku predstavile su se Predškolske skupine “Mravci” i “Leptirići” iz Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice, štićenici Obiteljskog doma Štefanije Orel za osobe s posebnim potrebama iz Huma na Sutli, Dječji vrtić “Gustav Krklec” iz Krapine, Dječji vrtić “Bubamar” iz Donje Stubice, Dječji vrtić “Naša radost” iz Pregrade te domaćini, Dječji vrtić “Balončica” iz Huma na Sutl, kao i neformalne grupe iz Huma na Sutli i okolice. Svi zajedno podijelili su donirane slatke pakete te s velikim zanimanjem pratili izvedbu mađioničara Timija.

Od novca prikupljenog na ovogodišnjem fašniku nabavljen je televizor za Dječji vrtić “Bubamara” iz Donje Stubice, kojim je nagrađeno njegovo sudjelovanje na svim dosadašnjim malim fašnicima.

Pokrovitelji 14. Malog županijskog fašnika bili su Krapinsko-zagorska županija i Općina Hum na Sutli.


Fotogalerija