Zagorje
Bajka na dlanu

Na Danima hrvatskog turizma u Rovinju dodijeljene godišnje turističke nagrade: Ernest Horvat iz Termi Jezerčica spasilac godine

Datum objave: 11. studenoga 2023.

U Rovinju je u petak, 10. studenog 2023. održana završna svečana večer Dana hrvatskog turizma na kojoj su dodijeljene godišnje hrvatske turističke nagrade, kojoj je prisustvovao župan i predsjednik Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Među ovogodišnjim laureatima je Ernest Horvat iz Hotela i kampa Terme Jezerčica koji je proglašen spasiocem godine na kupalištima i bazenima, a valja istaknuti kako su u kategoriji Kamp godine među tri finalista bile i Terme Tuhelj sa svojim kampom Vita.

Godišnje hrvatske turističke nagrade u ovoj su se godini dodjeljivale prema novom konceptu, prema novim kategorijama koje su zajedno definirali Ministarstvo turizma i sporta, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora.

Riječ je o 15 kategorija, odnosno nagrada za turistički događaj godine, turistički aranžman godine, gastronomski doživljaj godine, hotel i kamp godine, a dodijeljene su i nagrade u aktivnom, kulturnom, nautičkom, poslovnom, ruralnom te zdravstvenom turizmu, kao i nagrade za unique smještaj godine i turističku destinaciju godine (šampion hrvatskog turizma).

Čestitamo gospodinu Ernestu Horvatu, Termama Jezerčica i Termama Tuhelj na sjajnim rezultatima i promociji Krapinsko-zagorske županije!

 


Fotogalerija