Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 3. srpnja 2023.

U petak, 30. lipnja 2023. godine održana je podjela svjedodžbi učenicima te dodjela nagrada najboljim učenicama i učenicima, koji su sve razrede svog srednjoškolskog obrazovanja završili s prosjekom 5,0 za maturante Gimnazije Antuna Gustava Matoša Zabok i Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok.

Krapinsko-zagorska županija nagradila je troje učenika novčanom nagradom u iznosu od 300 eura te pratećim simboličnim poklonom. Iz Gimnazije Antun Gustav Matoš nagrađeni su učenici Dina Janđel i Filip Pondeljak, dok je iz Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok nagrađen učenik Leonardo Vulić.

Nagrade je učenicima uručio župan Kolar koji je tom prilikom čestitao učenicima uspješan završetak srednje škole. „Danas završavate jedan period u svojem životu kojeg ćete se uvijek rado sjećati. Volio bih da ostanete živjeti i raditi na području Krapinsko-zagorske županije jer bez obzira kakvu infrastrukturu gradili i stvorili, ako na našim bregima navečer ne gori luč, nismo napravili ništa. Pozivam vas da pogledate sve ono što vam mi nudimo za zapošljavanje u Krapinsko-zagorskoj županiji. Imamo puno predivnih poslova i mjesta gdje možete svoju profesionalnu karijeru dignuti do visokih visina“, poručio je župan Željko Kolar.


Fotogalerija