Zagorje
Bajka na dlanu

NAJAVLJENO „LJETO NA BAJERIMA“

Datum objave: 6. lipnja 2018.

„Ljeto na Bajerima“ organiziraju Općina Bedekovčina, TZP Srce Zagorja i Kerekesh teatar, uz podršku Krapinsko – zagorske županije. Događanje su najavili načelnik Općine Bedekovčina Darko Ban,  izvršni producenti Kerekesh teatra Ljubomir i Jan Kerekeš te župan Krapinsko – zagorske županije Željko Kolar. Ove godine u programu je pet predstava, od kojih su četiri od autora  Ljubomira Kerekeša (tekst, režija, scenografija, gluma).

Program ovogodišnjeg ‘Ljeta na Bajerima’ predstavio je Jan Kerekeš ističući kako se manifestacija otvara najposjećenijom i izvođenijom predstavom HNH Varaždin ‘Bog Ivač znova’. „Ta će se predstava odigrati 24. lipnja i prvi puta će biti izvedena u ovom dijelu Zagorja. Ove nas godine očekuje i glazbeni gost, a riječ je o Željku Krušlinu Kruški – istaknuo je Kerekeš. Dodao je kako će gostovati i predstava ‘Debitanti’ te predstava ‘Ljubaf’ u kojoj igraju Adam Končić i Ana Begić. Ovogodišnju manifestaciju završit ćemo s popularnim Krticama“, rekao je Jan Kerekeš, dok je njegov otac Ljubomir dodao da ga veseli realizacija ovog projekta te da će se truditi pomaknuti granice kvalitete kako bi se zabilježila čim veća posjećenost.

Župan KZŽ Željko Kolar pohvalio je samo događanje, uz riječi da je „Ljeto na Bajerima“ pun pogodak. „Osim što domaća publika uživa u predstavama u ljetnim mjesecima tu su i naši turisti. Naime, naši hoteli i preko ljeta bilježe velik broj gostiju kojima također treba ponuditi nekakve večernje sadržaje baš poput ovih“, naglasio je župan Kolar.

Načelnik Općine Bedekovčina Darko Ban je rekao: „Ponosan sam i drago mi je što smo uspjeli druge godine za redom organizirati priredbu koja je izazvala ogroman interes naših stanovnika i turista. Cilj nam je prezentirati naše Bajere i dati im dodatni turistički smisao, ali i ponuditi nove sadržaje za Bedekovčance i goste“, rekao je načelnik Ban dodajući kako se ove godine u organizaciju uključila i Turistička zajednica područja Srce Zagorja uz stalnu potporu Krapinsko- zagorske županije. VIDEO NA LINKU:  https://instagram.com/p/Bjrrdp8ggvX/

 

 

RASPORED PREDSTAVA

 

24. 06. 2018.

 

“Bogi Ivač ZNOVA”

 

08. 07. 2018.

“Remetinec”

 

22. 07. 2018.

“Ljubaf”

 

05. 08. 2018.

 “Krtice”

 

19. 08. 2018.

“Očeš nečeš, doktor”