Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 9. ožujka 2016.

Pozivaju se svi zainteresirani učenici/ce srednjih škola s područja Krapinsko – zagorske županije da napišu i pošalju po jedan kratki autorski tekst o volontiranju koji sadržava kratki opis pozitivnih iskustava o volontiranju, razloge volontiranja, utjecaj volontiranja na pojedinca i zajednicu te ostale teme vezane uz volontiranje.

Svrha ovog Natječaja je prikazati volontiranje kao društveno korisnim, kako za samog pojedinca, tako i za cjelokupnu zajednicu kroz literarni izričaj.

Prijaviti se mogu učenici/ce srednjih škola Krapinsko–zagorske županije. Umjesto pojedinačnih prijava učenika/ca škole mogu poslati objedinjene prijave sa svim potrebnim podacima za svaku pojedinu prijavu.

Sve prijave obavezno trebaju sadržavati:

Ime i prezime autora/ice teksta

Kontakt broj

E-mail adresu autora/ice

Naziv škole

Usmjerenje, razred.

 

Prijave traju od 8.3.2016. do 8.4.2016. do 12:00 sati, te se šalju isključivo na mail volontirajmo@zagor.infoRad ne smije biti duži od 2 kartice teksta i šalje se u DOC i PDF formatima. Tekst mora biti napisan na hrvatskom jeziku i ne smije biti objavljen.

Po isteku roka za prijavu, sastat će se stručni žiri koji će zajednički odlučiti o pobjedničkom radu. Pobjednički rad će se nagraditi simboličnom nagradom. Datum dodjele nagrade naknadno će se objaviti. Svi zaprimljeni radovi bit će objavljeni (naravno s podacima o autoru/ici) u online katalogu na našoj službenoj stranici (www.zagor.info).

Prijavitelj/ica – autor/ica osobno je odgovoran/a za tekst. Prijavitelj/ica – autor/ica garantira da ne postoje prava trećih osoba i da će sve eventualne zahtjeve trećih osoba rješavati osobno i bez dodatne naknade.

Autor/ica teksta poslanog na ovaj Natječaj prepušta ostvarivanje autorskog prava u dijelu reproduciranja, distribucije i predstavljanja javnosti tog teksta Mreži udruga Zagor i njezinim partnerima i medijima, vremenski, prostorno, dimenzijski i količinski neograničeno, u bilo kojem elektroničkom, tiskovnom ili inom mediju u svrhu promidžbe volonterstva i samog autora/ice, te se za takvo korištenje autorskog djela odriče honorara u bilo kojem obliku kao i prava na potraživanje autorske naknade. Pri svakom korištenju teksta iz ovog Natječaja Mreža udruga Zagor obvezuje se naznačiti autora/icu.

Natječaj se provodi u okviru projekta „Volonterski centar VolontirAJMO”, kojeg provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Društvom „Naša djeca“ ZabokGradom Zabokom i Krapinsko-zagorskom županijom. Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih. Više o projektu možete pročitati na:http://www.zagor.info/projekti/pregled/volonterski-centar-volontirajmo.

 

 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti izravno Nikolini Krušelj – voditeljici projekta i voditeljici volonterskog programa VolontirAJMO na adresu elektroničke pošte nikolina@zagor.info / volontirajmo@zagor.info ili na mobitel 098/197-9936.