Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 14. ožujka 2011.

Siniša Hajdaš Dončić, župan krapinsko-zagorski, u obraćanju studentima još je jednom istaknuo kako se Krapinsko-zagorska županija opredijelila za znanje i obrazovanje. Župan je ponosno istaknuo kako se u suradnji sa gradovima i općinama na području naše županije osigurava preko 1000 stipendija, posebno istaknuvši hvale vrijedan primjer stipendiranja deficitarnih obrtničkih zanimanja, a koje osigurava Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije.

U obraćanju okupljenima Sonja Borovčak, zamjenica župana, rekla je kako je župan prepoznao napore Povjerenstva za dodjelu stipendija i uvažio tešku situaciju u kojoj se građani nalaze te povećao prvotni broj učeničkih stipendija s 28 na 38.

Bibijana Šlogar, ravnateljica Gimnazije AGM, prisjetila se svojih studentskih dana i uputila apel stipendistima da po završetku školovanja nikako ne zaborave svoje današnje mecene i kraj u kojem su odrasli. Šlogar je izrazila uvjerenje da će se radom u zajednici stipendisti već sutra odužiti onima koji vode brigu o njihovom školovanju, Krapinsko-zagorskoj županiji.

U glazbenom dijelu nastupila je Ana Pavlina, magistrica muzike u klasi Ive Pogorelića, a koja je tijekom školovanja također bila stipendistica Krapinsko-zagorske županije.