Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 14. travnja 2014.

Program je vodio Mladen Gregurić. Na početku svečanosti nazočnima se je obratio predsjednik Zajednice dipl. soc. radnik Željko Postonjski koji je istaknuo kako se slavi veliki jubilej 50 godina od osnivanja prvog kluba liječenih alkoholičara u Republici Hrvatskoj.Zatim su članice Ženske vokalne grupe ” Dora” iz Zlatara izvele himnu liječenih alkoholičara .

U nastavku su se članovi klubova liječenih alkoholičara predstavili sa svojim radovima. Atmosferu su podigli do vrhunca članovi KLA”Bistrina” sa svojim izvedbama zagorskih pjesama.

Na kraju su podijeljena priznanja zaslužnim pojedincima i organizacijama koje doprinose radu Zajednice. Priznanja su dobili ; ing. soc. rada Danica Posavec, dr. med. Zemira Medved, viša medicinska sestra Gordana Špoljar i Krapinsko-zagorska županija.

Također su priznanja dobili dugogodišnji apstinenti članovi klubova liječenih alkoholičara Irena Krklec i Ivan Petek koji su svojim primjerom uzor svima onima koji su na putu oporavka od te opake bolesti.

 U prostorijama OB Zabok održana je svečanost povodom obilježavanja Dana klubova liječenih alkoholičara za Krapinsko-zagorsku županiju u organizaciji Zajednice klubova liječenih alkoholičara KZŽ. Svečanosti su prisustvovali članovi klubova liječenih alkoholičara iz cijele županije kao i njihovi gosti ; predstavnici centara za socijalnu skrb, Crvenog križa, Obiteljskog centra KZŽ, kao i dr. Zemira Medved voditeljica Odjela ovisnosti u OB Varaždin.