Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 26. studenoga 2015.

Tom prilikom će udruge osoba s invaliditetom predstaviti svoj rad i napore koje ulažu da bi svojim članovima poboljšale kvalitetu življenju i omogućile socijalnu integraciju, a nakon toga je predviđen bogat kulturno-zabavan program u kojem će sudjelovati članovi udruga osoba s invaliditetom, učenici Osnovne škole Marija Bistrica, Srednje škole Zlatar te  Mali zbor Sveta Ana iz Lobora. Predviđeno trajanje programa je 1,5 sata.
           Obilježavanje će bito održano u četvrtak, 3. prosinca 2015. godine Društvenom domu u Loboru s početkom u 18:00. Prethodit će mu sveta misa u župnoj crkvi sv. Ane s početkom u 17:00.

Cilj manifestacije je upoznat i isenzibilizirati lokalnu zajednicu s potrebama osoba s  invaliditetom te unaprijediti suradnju između predstavnika lokalne vlasti i nevladinih organizacija, stoga Vas pozivamo da se zbog važnosti tematikeo dazovete ovom pozivu.  Ujedno Vas molimo da svoj dolazak potvrdite do 1. prosinca ove godine telefonom na broj 329-078 ili na adresu elektronske pošte: sanja.kunstek@kzz.hr